AmbainceVoor buitenzonwering bent u aan het juist adres. Wij van Braad Stoffering/Zonwering zijn aangesloten bij een landelijk organisatie (Ambiance zonwering) die gespecialiseerd is op het gebied van buitenzonwering. Braad Stoffering/Zonwering creëert meerwaarde in uw woning. Seizoen in, seizoen uit richt Braad Stoffering/Zonwering zich op het buitenleven. Als u nog niet precies weet wat u zoekt op het gebied van buitenzonwering dan adviseren wij van Braad Stoffering/Zonwering u op maat. Ambiance adviseert, biedt zekerheid en regelt alles tot in de puntjes. Ambiance Zonwering levert het kwalitatief hoogstaande Ambiance huismerk wat aangevuld wordt met specialistische merken. Deze merken worden veelal op basis van exclusiviteit gevoerd.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen van Braad Stoffering/Zonwering bieden je veranda en terras optimale bescherming tegen een zomers windje of een plensbui.

Meer informatie over Terrasoverkappingen

Knikarmschermen

Knikarmschermen worden ook wel zonneschermen genoemd. Deze zonneschermen zijn niet voor niets al decennialang een vertrouwd gezicht aan tienduizenden Nederlandse gevels.

Meer informatie over Knikarmschermen

Markiezen

Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij.

Meer informatie over Markiezen

Screens

Screens werken uitstekend als zonwering en bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom! 

Meer informatie over Screens

Uitvalschermen

Last van de laagstaande zon en hoef je de ruimte onder de zonwering niet te benutten? Dan zijn uitvalschermen dé oplossing. 

Meer informatie over Uitvalschermen

Parasols

Horecaparasol met een telescoop systeem. Dit wil zeggen dat de parasol boven het meubilair sluit, kortom tafels en stoelen kunnen gewoon blijven staan. 

Meer informatie over Parasols

Wind/terrasschermen

Wanneer u op zoek bent naar terrasschermen voor bijvoorbeeld uw terras dan moet u rekening houden met diverse aspecten. In de zakelijk markt spreekt men vaak van een terrasscherm terwijl we in de volksmond spreken van een windscherm.

Meer informatie over Wind/terrasschermen

Glaswanden/schuttingen

Maak van uw terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met de glasschuifwanden of aluminium schuttingen en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras!

Meer informatie over Glaswanden/schuttingen

Terrasverwarming

In Nederland is het niet altijd warm genoeg om lekker buiten te zitten. Op zulke momenten is dan de oplossing voor een terrasverwarming. U hebt ze in allerlei verschillende soorten zo moet u denken aan heaters of terrashaarden.

Meer informatie over Terrasverwarming

Gratis advies?

Weten welke product voor u geschikt is? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan.

Maak een vrijblijvende afspraak

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS: 0521 - 511 596

Contact

Braad Stoffering Zonwering
Roomweg 11
8334 NR Steenwijk

tel.: 0521-511596
e-mail: showroom@braad.nl

Neem contact met ons op Bezoek ook eens:
| Klik PVC | Liquid Tiles | Buitenzonwering

Over Braad Stoffering / Zonwering

Braad Stoffering/Zonwering levert aan particulieren,maar ook de zakelijke markt wordt bediend.
Bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, winkels en grote bedrijven.
Door de enorme klantenkring die Braad inmiddels heeft, groeit de regio waar hij levert nog dagelijks.
Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens.
Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren.

Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.

Copyright Braad Stoffering Zonwering Steenwijk | Contact | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Links | Realisatie: DJP Media Steenwijk