Glaswanden

Maak van uw terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met de glasschuifwanden en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras!
De terrasoverkappingen of balkons kunnen worden voorzien van glazen schuifwanden. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 2000 tot 2500 mm en een breedte van 64 of 82 cm. De glazen panelen kunnen in 3, 4 of 5 sporen lopen. Bij 5 sporen kunnen tot maar liefst 10 panelen worden geplaatst. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. Lekker beschut geniet u zo met wat minder mooi weer ook nog van het ultieme buitengevoel!

Deponti Fiano glaswand 5Deponti Fiano glaswand 2Deponti Fiano glaswand 3

 

 

 

 

 

Aluminium schuttingen

De aluminium schuttingplanken zijn onderhoudsarm en kennen dus een zeer lange levensduur. De aluminium schuttingplanken zijn in alle variaties te plaatsen, geheel naar uw wensen. De schuttingdelen zijn makkelijk te combineren met andere materialen zoals polycarbonaat zodat er allerlei variaties te verzinnen zijn in de vlakverdeling. En zo ideaal om als zijwand te gebruiken voor u terrasoverkapping.

schutting

Gratis advies?

Weten welke schuttingen voor u geschikt zijn? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan.

Maak een vrijblijvende afspraak

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS: 0521 - 511 596

Contact

Braad Stoffering Zonwering
Roomweg 11
8334 NR Steenwijk

tel.: 0521-511596
e-mail: showroom@braad.nl

Neem contact met ons op Bezoek ook eens:
| Klik PVC | Liquid Tiles | Buitenzonwering

Over Braad Stoffering / Zonwering

Braad Stoffering/Zonwering levert aan particulieren,maar ook de zakelijke markt wordt bediend.
Bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, winkels en grote bedrijven.
Door de enorme klantenkring die Braad inmiddels heeft, groeit de regio waar hij levert nog dagelijks.
Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens.
Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren.

Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.

Copyright Braad Stoffering Zonwering Steenwijk | Contact | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Links | Realisatie: DJP Media Steenwijk