Bij Braad Stoffering/Zonwering bent u aan het goede adres als het gaat om raamdecoratie. Wij kunnen onder andere raamdecoratie leveren zoals shutters, rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen, plissé, duette, horizontale Jaloezieën, Verticale lamellen. Maar nu ook rolgordijnen en plissé als binnen zonwering die de warmte buiten laat. Wij voeren alleen top merken waaronder Luxaflex, Verosol, Vriesco, Vadain en nog veel meer. Hieronder kunt u meer informatie vinden over de volgende raamdecoratie.

Shutters

Shutters…eeuwen geleden bedacht door de oude Grieken om de hoeveelheid zonlicht te kunnen regelen. Vandaag de dag zien we ze nog steeds in het straatbeeld.

Meer informatie over Shutters

Gordijnen

Een grote keuze aan stoffen in verschillende transparanties. De collectie is gebaseerd op drie kernwaarden: structuur, design en kwaliteit. Dat heeft zich vertaald in een collectie met mogelijkheden passend bij elke stijl.

Meer informatie over Gordijnen

Binnen zonwering

Binnen zonwering houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen. Boven biedt de binnenzonwering wel uitzicht, maar geen inkijk. En het is ook nog eens sfeercreërend voor u interieur. 

Meer informatie over Binnen zonwering

Overige raamdecoratie

Diverse soorten raamdecortatie zoals Rolgordijn, Plissé gordijn, Duo rolgordijn, Horizontale Jaloezieën en Verticale Lammellen. Wij hebben deze producten in verschillen top merken waar onder Luxaflex.

Meer informatie over Overige raamdecoratie

Gratis advies?

Weten welke product voor u geschikt is? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan.

Maak een vrijblijvende afspraak

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS: 0521 - 511 596

Contact

Braad Stoffering Zonwering
Roomweg 11
8334 NR Steenwijk

tel.: 0521-511596
e-mail: showroom@braad.nl

Neem contact met ons op Bezoek ook eens:
| Klik PVC | Liquid Tiles | Buitenzonwering

Over Braad Stoffering / Zonwering

Braad Stoffering/Zonwering levert aan particulieren,maar ook de zakelijke markt wordt bediend.
Bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, winkels en grote bedrijven.
Door de enorme klantenkring die Braad inmiddels heeft, groeit de regio waar hij levert nog dagelijks.
Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens.
Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren.

Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.

Copyright Braad Stoffering Zonwering Steenwijk | Contact | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Links | Realisatie: DJP Media Steenwijk