Warmtewerend

verosol 5 graden

Verosol binnenzonwering is de oplossing voor veel moderne woningen waar het in de zomer vaak onaangenaam warm is. Zonlicht komt door grote ramen naar binnen en de temperatuur loopt binnen snel op. Door de goede isolatie van het huis blijft deze warmte in huis hangen. Verosol binnenzonwering zorgt dat het niet zover komt. Het gemetalliseerde doek weert de zonnestraling en daarmee de warmte. Om de warmte tegen te houden heb je reflectief materiaal nodig. Een wit doek is geschikt, maar laat ook heel veel licht door. Daarom kiezen wij voor doek met een aluminiumlaagje. Dat weerkaatst de straling het beste. Het resultaat: de koeler huis. Laboratiumtesten wijzen uit dat Verosol binnenzonwering het thuis tot maar liefst 5 graden koeler kan maken.

Isolerend

Verosol 25 procent

Terwijl Verosol de warmte in de zomer tegenhoud, zorgt de binnenzonwering er in de winter juist voor dat deze binnen blijft. Als het buiten koud is gaat er normaal gesproken veel warmte verloren via de ramen, zelfs in moderne huizen met dubbel glas. Verosol gaat dit op twee manieren tegen. Allereerst door het luchtlaagje dat tussen de binnenzonwering en het raam ontstaat. Deze stilstaande lucht heeft een isolerende werking. Daarnaast straalt het gemetalliseerde doek weinig warmte af. Vergelijk het met een thermoskan; het aluminiumlaagje in de fles zorgt ervoor dat de inhoud warm blijft. Zo werkt Verosol ook. Je kunt ook zeggen dat de aluminiumlaag die in de zomer het zonlicht weerkaatst, in de winter de warmte binnen houdt. Al met al zorgt dit voor meer comfort in huis.

Een groot voordeel van deze isolerende werking van Verosol is natuurlijk dat hier door binnenhuis energie wordt bespaard. Uit onderzoek blijkt dat dit kan oplopen tot wel 25 procent van de stookkosten.

Gratis advies?

Weten welke binnen zonwering voor u geschikt is? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan.

Maak een vrijblijvende afspraak

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS: 0521 - 511 596

Contact

Braad Stoffering Zonwering
Roomweg 11
8334 NR Steenwijk

tel.: 0521-511596
e-mail: showroom@braad.nl

Neem contact met ons op Bezoek ook eens:
| Klik PVC | Liquid Tiles | Buitenzonwering

Over Braad Stoffering / Zonwering

Braad Stoffering/Zonwering levert aan particulieren,maar ook de zakelijke markt wordt bediend.
Bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, winkels en grote bedrijven.
Door de enorme klantenkring die Braad inmiddels heeft, groeit de regio waar hij levert nog dagelijks.
Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens.
Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren.

Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.

Copyright Braad Stoffering Zonwering Steenwijk | Contact | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Links | Realisatie: DJP Media Steenwijk