Bij Braad Stoffering/Zonwering bent u aan het goede adres als het gaat om vloeren. Wij kunnen onder andere vloeren leveren zoals pvc vloeren, marmoleum, vinyl, lederen vloeren, liquid tiles, tapijt en laminaat. Met enige trots mogen wij vermelden dat wij Nederlands kampioen Marmoleum leggen zijn. Hieronder kunt u meer informatie vinden over de volgende vloeren.

PVC Vloeren

Ruime keuze PVC Vloeren voor iedere woning, interieur, kantoor- of winkelinrichting. Braad Stoffering levert een ruim assortiment aan PVC Vloeren van alle bekende merken door heel Nederland.

Meer informatie over PVC Vloeren

Marmoleum

Wie de voorkeur geeft aan een natuurproduct op de vloer zit metmarmoleum helemaal goed. Marmoleum bestaat uit de volgende grondstoffen: lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute en kleurpigmenten.

Meer informatie over Marmoleum

Vinyl

Vinyl, is er in vele verschillende soorten en kwaliteiten. Het mooie van vinyl is de prijs/kwaliteit verhouding. Voor een relatief lage prijs heeft u een vloer met bijvoorbeeld een houtlook, ook zijn er vele andere designs mogelijk. 

Meer informatie over Vinyl

Lederen vloertegels

Als u echt op zoek bent naar iets bijzonders, is een leren vloer misschien iets voor u. Deze leren vloer is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, 3 afmetingen en 2 afwerkingen. 

Meer informatie over Lederen vloertegels

Liquid tiles

Liquid tiles zijn tegels met een vloeistof erin. Door middel van uw eigen voetstappen komen de tegels tot leven. Er zijn vele verschillende kleuren mogelijk.

Meer informatie over Liquid tiles

Tapijt

Bij Braad Stoffering/Zonwering worden vloeren, geheel volgens een eigen visie, voortdurend nieuwe kwaliteiten verzameld die vooruitlopen op de komende woontrends.

Meer informatie over Tapijt

Laminaat

Laminaat is er in vele soorten en maten. Met laminaat wordt er een betaalbaar alternatief geboden voor hout. Laminaat is erg geschikt om mee te ‘starten’, het is mogelijk om het laminaat van het ene naar het volgende huis mee te nemen.

Meer informatie over Laminaat

Trappen

Als je aan een nieuwe trap toe bent, denk dan ook eens aan renoveren van de bestaande trap. Dat is veel goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap, ook komt er geen hak en breekwerk aan te pas.

Meer informatie over Trappen

Gratis advies?

Weten welke product voor u geschikt is? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan.

Maak een vrijblijvende afspraak

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS: 0521 - 511 596

Contact

Braad Stoffering Zonwering
Roomweg 11
8334 NR Steenwijk

tel.: 0521-511596
e-mail: showroom@braad.nl

Neem contact met ons op Bezoek ook eens:
| Klik PVC | Liquid Tiles | Buitenzonwering

Over Braad Stoffering / Zonwering

Braad Stoffering/Zonwering levert aan particulieren,maar ook de zakelijke markt wordt bediend.
Bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, winkels en grote bedrijven.
Door de enorme klantenkring die Braad inmiddels heeft, groeit de regio waar hij levert nog dagelijks.
Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens.
Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren.

Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.

Copyright Braad Stoffering Zonwering Steenwijk | Contact | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Links | Realisatie: DJP Media Steenwijk